Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen

Eenakters.nl | Een overzichtelijk website met alleen de allerbeste Eenakters

Geschreven door: Jeroen Andreasen
Sinds: 17 februari 2017

Waarom een website met de beste eenakters?


Een website waar je de beste eenakters kunt vinden is wel zo gemakkelijk! Het is vaak voor de toneelverenigingen lastig zoeken naar een goed stuk in de overvolle catalogus van de uitgeverijen. Daarom is Eenakters.nl een website waar de 100 beste eenakters te vinden zijn. Daarnaast ook nog een groot aantal nieuwe stukken die gelezen zijn en zeer hoog aangeschreven staan. Op deze website vindt je de beste eenakters, klikt ze aan en je wordt belangeloos doorgelinkt naar de website van de uitgeverij of van de auteur. Daar kun je het financiële aspect en de voorwaarden opvragen. Hier betaal je niets!

Garantie voor een goed stuk?


Natuurlijk, over smaak valt te twisten, maar de eenakters op deze website zijn allemaal meerdere keren succesvol opgevoerd. Het zijn soms vertalingen van buitenlandse prijswinnaars, pareltjes van eigen bodem of stukken van gevestigde schrijvers. Blader eens door het aanbod en weet je dat je in ieder geval een stukje kwaliteit binnenhaalt. Handig toch?!

Meer dan alleen stukken

Op Eenakters.nl kun je stukken beoordelen, reacties geven als tips voor andere theatergroepen, eenakterfestivals plaatsen, promoten en delen op social media.

Neem eens een kijkje op www.eenakters.nl 

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...