Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen

Hairspray te zien in Amsterdam!

Geschreven door: Thijs Dorreboom
Sinds: 20 mei 2014

Amsterdam Musical laat de jaren 60 herleven met de musical Hairspray.
Van 20 t/m 22 juni te zien in Podium Mozaïek.

In het Baltimore van de jaren 60 heeft Tracy, een gezellige dikkerd, maar één wens: dansen in de tv-show van Corny Collins. Wanneer haar dit tegen alle verwachtingen in lukt, groeit ze uit tot een lokale held. Een musical die de tegenstellingen in de jaren 60 onder de aandacht brengt en met name nadruk legt op de verhoudingen tussen blank en zwart. Een comedy, maar zeker één met inhoud. Veel dans, swingende jaren 60 muziek en mooie ballads maken van deze musical een must see - niet alleen voor de musicalliefhebber, maar voor iedereen. 
Deze bijzondere productie vol vrolijke dansnummers en met uiteraard het bekende “Welcome to the Sixties” wordt uitgevoerd door Amsterdam Musical in samenwerking met Stichting Rumoer.

Tijdens het Amateur Musical Awards Gala op 24 maart jl. in het DeLaMar Theater won Amsterdam Musical voor haar vorige productie Anything Goes twee Awards:
Beste Choreografie (Djuri Reijnen) en Beste Vrouwelijke Hoofdrol (Suzanne Boreel).

Met Hairspray laat Amsterdam Musical wederom zien met beperkte middelen en gedreven amateurs een voorstelling van hoog niveau neer te kunnen zetten.

Meer informatie: http://www.amsterdammusical.nl

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bernd Duenk (artistiek & zakelijk leider) via b.m.duenk@gmailcom of telefonisch 06-55798670 of met Marleen Hallie (productieleider) via
marleenhallie@hotmail.com of telefonisch 06-44688272.

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...