Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Licht operator/designer aangeboden

Aangeboden: Licht operator/designer aangeboden

Aangeboden door: Davy Gademan
Sinds: 07 september 2017

Beste mense. Hierbij bied ik mij zelf aan als licht operator/designer. Ik heb veel ervaring kwa licht ontwerp en operating. Veel amateur voorstellingen gedraaid voor theater groep gras. En werkzaam als vaste lichttechnicus bij Intersound&light;, Waar ik jaren lang licht ontwerp en operating doe voor verschillende klussen. Dit van prins onthullingen tot zeer luxe bruiloften, maar ook gewoon de echte club feesten. Bent u opzoek naar een goede lichtman met een frisse kijk op het vak zoek dan niet verder en stuur me een bericht. Gr. Davy Gademan

1 reactie op dit bericht

Licht operator/designer aangeboden
21 december 2017

Heleen Hendriks zegt:

Hallo Gravy,

Voor onze productie in februari ’ 18 van Amateur Toneelvereniging WDT uit Wageningen zijn we op zoek naar een licht/geluidstechnicus. De voorstellingen vinden plaats in de periode februari . En de voorbereidingen beginnen half januari. Het gaat om ca. 5 voorstellingen. Wij spelen in een klein theater de Wilde Wereld in Wageningen. Ben jij bereid en zou je eventueel het licht bij ons kunnen doen, stuur dan een mailtje naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). Omdat wij een amateurvereniging zijn, beschikken we ook weer niet over een enorm budget. Maar dat kunnen we nog bespreken.
Groet,
Heleen Hendriks
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Bezig met laden...