Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Max Mini zoekt nieuwe spelers!

Gevraagd: Max Mini zoekt nieuwe spelers!

Gevraagd door: Theatergroep Max Mini
Sinds: 09 november 2017

Theatergroep Max Mini uit Etten-Leur zoekt nieuwe spelende leden (m/v) vanaf 16 jaar. Max Mini verzorgt jaarlijks een grote (volledig zelfgeschreven) musical, die de laatste jaren in september is opgevoerd. Repetities lopen van circa februari tot en met juni of juli. Na de zomerstop wordt er weer verder gerepeteerd tot aan de voorstelling. Als lid van Max Mini stroom je niet in voor één voorstelling, maar is de insteek dat je langer blijft. Tevens vind je het leuk mee te helpen aan externe opdrachten, zoals zanggroepjes, typetjes, kerst- en sintoptredens. Met andere woorden: je doet auditie voor de vereniging en niet voor één productie!

Op 29 november worden er audities gehouden om lid te worden; aanmelden hiervoor kan via deze link: http://www.maxmini.nl/audities.html . Je doet auditie in zowel zang, dans als drama. We eisen niet dat je in alledrie deze disciplines uitblinkt, maar verwachten in twee van de drie toch zeker wel een bepaald niveau. Repeteren doen we naar verwachting 2 keer in de week, op de maandag en woensdag. We verwachten van al onze spelers dat zij deze avonden het hele seizoen vrij houden voor Max Mini.

Max Mini gooit hoge ogen met haar producties; in 2014 hebben we een Amateur Musical Award gewonnen, in 2016 en 2017 waren/zijn we in de race met gecombineerd zeven nominaties! Op onze website en onze Facebookpagina zijn veel foto’s en filmpjes te vinden!

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...