Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Theatergroep Boem zoekt nieuwe leden

Gevraagd: Theatergroep Boem zoekt nieuwe leden

Gevraagd door: Theatergroep Boem
Sinds: 30 augustus 2017

Boem is een Eindhovense amateur theatergroep. De groep bestaat al vanaf 1980 en heeft de afgelopen jaren al heel wat stukken op de planken gezet. Het streven is om vol enthousiasme met theater bezig te zijn om uiteindelijk het publiek verrassend en onderhoudend te laten genieten. Minimaal 1 en soms 2 keer per jaar wordt er een productie opgevoerd. Een keer per week wordt er onder professionele begeleiding gerepeteerd. Lijkt het je leuk om volgend seizoen te spelen bij Theatergroep Boem? Stuur dan een email naar theatergroepboem@outlook.com of een berichtje via onze Facebookpagina! We repeteren elke dinsdag en er is altijd wel een mogelijkheid om een keer kennis te komen maken. Voor meer informatie kan je ook terecht op onze website: www.theatergroepboem.jouwweb.nl!

1 reactie op dit bericht

Theatergroep Boem zoekt nieuwe leden
10 januari 2018

Lotte de Vries zegt:

Hallo Theatergroep Boem,

Het lijkt me super om voor jullie de techniek te doen tijdens jullie voorstelling. Zelf doe ik de opleiding podium evenemententechniek. Heb kennis over lichttafels en programmeren. Ben klantvriendelijk en wil het beste uit de show halen!

Zie graag je reactie tegemoet.
Met vriendelijke groet,
Lotte de Vries

Bezig met laden...