Theater Netwerk

Voor theatermakers en belangstellenden

Bouw mee aan Theaternetwerk

Bouw mee aan Theaternetwerk

Theaternetwerk is van en voor theatermakers, performers, producenten, programmeurs en podia. Om ons gezamenlijke Theaternetwerk te laten groeien en bloeien zijn twee dingen nodig: handjes en pegels.

Vrijwilligers gezocht

We zoeken een aantal vrijwilligers die deze community site willen helpen beheren: berichten corrigeren, nieuwe theaters en groepen uitnodigen, mensen de weg wijzen. Heb je interesse om te helpen, meld je dan aan voor de Beheerders Groep van Theaternetwerk. Op basis van je kennis en je voorkeuren kijken we welke rol je het beste past.

Donateurs gezocht

De site is gebouwd met een startbudget van Stichting Theaternetwerk Delft, en heeft geld nodig om zich jaarlijks door te ontwikkelen. Op termijn zullen we een betaald lidmaatschap mogelijk maken voor extra faciliteiten, maar eerst gaan we er aan werken om de community zo optimaal mogelijk te laten werken. Functies om je eigen persoonlijke theateragenda samen te stellen. Het opbouwen van een fanbase voor theatermakers en groepen. Een agenda die is afgestemd op de locatie waar je bent. Stap voor stap zullen we meer functies toevoegen. Als we meer budget hebben, kan dat sneller uiteraard.

Denk je ook dat deze community een waardevol podium kan zijn voor theatermakend Nederland? Wil je ons helpen de site in de lucht te houden en verder te ontwikkelen? Dat kan door een eenmalige of een periodieke donatie. Al vanaf 10 euro per jaar ben je donateur en krijg je als eerste toegang tot nieuwe functies en beslis je mee over de volgorde waarin nieuwe functiesworden toegevoegd.

Theaternetwerk.nl is een initiatief van de Stichting Theaternetwerk Delft die een culturele ANBI-status heeft. Daardoor is jouw gift voor 125% aftrekbaar van de belasting. Doe je de donatie als bedrijf, dan is de gift voor 150% aftrekbaar.

Tot op heden heeft Theaternetwerk € 365,00 aan donaties ontvangen.