Theater Netwerk

Voor theatermakers en belangstellenden

Share This Post

FAQ - Veelgestelde vragen

Vijf dingen die je moet doen als je nieuw bent op theaternetwerk

Vijf dingen die je moet doen als je nieuw bent op theaternetwerk

Sorry, you must login to view content Login

Share This Post

11 Comments

 1. Ik heb een profiel en een groep aangemaakt, maar ik kan (nog) geen evenementen/workshops toevoegen. Is deze functie (tijdelijk) uitgeschakeld, of is dit alleen beschikbaar voor betaalde accounts?

 2. Ik heb je nu Premium Member gemaakt. Iedereen die voorstellingen of events wil toevoegen, kan een premiumlidmaatschap bij mij aanvragen.

  • Waarvoor dank. Na inschrijving probeerde ik ook een betaalde account te nemen, maar de webshop/ideal betaling achter de aanvraag van een betaalde account is nog niet actief, klopt dat? Ik zal even testen of ik een event kan aanmaken.

   • Klopt, die betaalde accounts die zijn nog niet voor nu. Ik dacht dat die ook niet toegankelijk waren. Hoe kwam je daar terecht? Over een half jaar of jaar als alles goed loopt, ga ik daar mee starten. Nu kunnen mensen alleen donaties doen (via de hondenkop op de homepage).

 3. Kan helaas nog geen event aanmaken. Kan wel inloggen op het WordPress dashboard. Hier kan ik inde backend werken (Nieuw bericht aanmaken, mollie forms, portfolio items) Maar dit ziet er meer uit als de beheerdersomgeving dan een gebruikers-tool voor het aanmaken van evenementen….

 4. Die balk bovenin gaat nog weg. Als jet goed is kun je nu wel een evenement aanmaken. Klik rechtsboven op Profiel > Mijn evenementen > Midden op de pagina staat dan Evenement Toevoegen.

 5. De knop evenement toevoegen is zichtbaar. Evenement aanmaken brengt me naar de pagina mijn evenementen. Daar maak ik een evenement aan. De datum selectot biedt alleen 2018 als keuze.
  Ik heb handmatig 5 januari 2019 ingevuld (05/01/2019). Tekst toegevoegd en een externe link naar en afbeelding ingevoegd, aangezien media upload niet werkte. Vervolgens op opslaan geklikt en toen kreeg ik een ‘Page not found’ pagina’ en was ik automatisch uitgelogd. Het evenement lijkt niet te zijn opgeslagen. Als ik op de page not found pagina opnieuw aanmeldt als gebruiker, zie ik ‘íllegal action performed’ als tekstregel op een blanco pagina. Ik zal je een screenshot van de Page not found sturen.

 6. hehe, eindelijk gelukt ;o). Beter goed getest dan slecht gelanceerd, nietwaar?

 7. Zo is dat:-)

Leave a Reply